tisdag 3 februari 2009

Bloggen på träning idag.


Vandrade ner till templet för att se VIK träna. Kom in precis när grabbarna spelade två mål mellan de bägge blåa linjerna. Två mot två, vita mot svarta, små marginaler, snabbt spel och hög intensitet. Grabbarna tjoar och lever sig in i spelet - VIK ser ut att ha riktigt roligt.




Det har varit en fantastisk helg för oss gulsvarta. I Fredags mosade A - laget Björklöven med hela 5 - 0, i Lördags körde J20 över Troja med 6 - 0 och i Söndags ville inte A - laget vara sämre utan slog till med 6 - 0 mot Trojas A - lag. Stämningen på träningen idag var uppsluppen men koncentrerad. Det var skämtsamt men alla vet med sig att det är nu serien ska avgöras och alla vill vara med på ett hörn, det märktes. Alla gav gärnet på träningen, ingen vek ner sig av vad jag såg.





Stiffen såg riktigt bra ut, stark som vanligt på skridskorna. Jacina har gjort en riktigt bra träning idag, med hela tiden i spelet. Thalberg ser fortsatt bra ut. Hela laget gjorde en genuint stark träning. VIK mår bra igen känns det som. Atmosfären inne i ABB - arena idag vittnade om att VIK är redo att utmana på riktigt.
Flera träningsbesök är planerade.

Inga kommentarer: