onsdag 31 mars 2010

-Hängiven Gulsvart- utvecklas.

Nedan kan ni följa början till den här bloggens nya utveckling. Vart det här kommer sluta vet jag fortfarande inte men läs så får ni se.

2010-03-06

Hej David.

Jag heter Ann-Kristine Blomkvist och är en utav fyra som leder ett alldeles nyskapat multimedieföretag här i Västerås. Vi trycker allt från reklamblad till böcker . Vi trycker affischer och kan även hjälpa till att skapa drag kring dig och din produkt genom våra duktiga konsulter på marknadsavdelningen. Vi söker nya marker för våran satsning ut mot Västmanland i allmänhet och Västerås i synnerhet. Våra samarbetspartners är Blue moon Bar Västerås och Restauranggruppen AB Västerås vilket gör vårat arbete både mer effektivt och känt.

Anledningen till att vi söker dig är att vi vill hjälpa dig att göra din produkt starkare. Vi har följt dig under vintern och har utöver detta funnit att du passar perfekt för att representera oss och samtidigt hjälpa dig själv att nå nya läsare. Vi i ledningen är stora anhängare till VIK och vi anser att en blogg som din är precis vad som behövs.

Vi ser fram emot vidare korrespondens med er för att utveckla detta.
Med Varma Hälsningar.

Ann-Kristine Blomkvist
Tf.VD/ UbeUs - Mälardalen.


.....

2010-03-15

Hej Igen.

För att svara på första frågan så kan vi rent generellt göra dig större och bättre på det område du vill bli bättre på. Vi är beredda att satsa på dig och din produkt, i det här fallet din blogg. Vi kan bland annat genom våra duktiga konsulter på IT-sidan hjälpa dig att skapa en bättre hemsida för ändamålet. Du får ett bättre verktyg för att driva dina idéer.

För att svara på andra frågan så ja, givetvis vill du göra reklam för oss och vi vill givetvis göra reklam för dig. Det här samarbetet vill vi ska mynna ut i att både du och vi blir nöjda så har du synpunkter på oss så ska du inte vara blyg att framföra detta.

Jag kommer skicka ett förslag till dig på hur detta kommer att se ut lite närmare.

Victor Richert.
Marknadschef/ UbeUS - Mälardalen.

....

2010-03-24

Hej David.

Vi hade tänkt oss följande.

* En ny layout skapad av våra IT-konsulter i samspråk med marknad.
* Nya verktyg på hemsidan för dina läsare.
* Sponsrade tävlingar med priser. (Här kan vi använda oss utav våra samarbetspartners för att skaffa oss tunga priser)
* En resebuffert. För att du ska kunna följa ditt lag i större utsträckning.

Vi har även bokat in dig för ett möte för att diskutera dessa punkter.
Onsdagen den 31 Mars kl 13.00, Melkerhuset 3trap. UbeUS - Mälardalen står det i hissen.

Vi ser fram emot vårat möte.

Victor Richert.
Marknadschef/ UbeUS - Mälardalen.

Inga kommentarer: