fredag 15 augusti 2008

Hur tänker gnaget?


Skräp AIK.
_________________________
Att bajen förra året tog nästan tre gånger över priset för en seriematch mot Leksand kanske man kan förstå. Det ekonomiska läget för söders stolthet var ju som bekant långt under isen. Bajen spelar inte längre i Allsvenskan. Den 20 Augusti tar AIK IF mot VIK ute i Ritorp. En plats jag varken viste fanns eller vet vart det ligger, men anar att det ligger i Stockholm. Arenan, eller ladan, tar in 400 åskådare och måste fan se värre ut än isladan i Arboga. Där tar dem iaf in runt 1200 åskådare. Till saken hör att gnaget, det toksattsande gnaget som jag förmodar har en god ekonomisk grund med tanke på alla värvningar av "stjärnor", tar 100 kr i inträde för träningsmatchen mot VIK.


Måste ju ställa frågan, varför? Ska skicka iväg ett mail till ansvarig så får dem motivera detta tillsynes horribla tänkande. Ytterligare ett bevis på att Hockeyns pengafrosseri och girighet klättrar längre ner i seriesystemen. Hur mycket tror gnaget att dem skall vinna på att ta 100 kr av 400 åskådare? Så fattiga är väll inte gnaget?

2 kommentarer:

Anonym sa...

För att slippa sådana supportrar som besökte Nobelhallen i onsdags
så borde man kanske höja till 300kr
Mvh Richard

kungkeops sa...

Utveckla gärna Richard. Som jag ser det satte vi färg på läktaren genom sång och flaggtifo. Om du var på plats så vet du att det som står i tidningarna inte stämmer. Det var aldrig bråk mellan Bosseforsarna och oss till exempel.