söndag 29 juni 2008

Män gör saker tillsammans



De gulsvarta krigarna...
När vikfans samlas blir det galet. Så också nu när ett 20 tal hängivna samlades utanför Tillberga för att lira lite paintball. Hockeytörstandet uppehölls en aning när vi under 3 timmar fullständigt sköt sönder varandra med små färgkulor som smärtade fruktansvärt om de råkade träffa de lite mindre skyddade områderna på ens kropp. Fingrar till exempel, hals, andra blödde i huvudet, det smärtade i ryggen, på armbågar. Men kul var det.
Fotografen som tog kortet fick stå under oupphörlig verkningseld från deltagarna. Ett under att kortet blev så bra som det blev.
______________________________
I övrigt hade VHS styrelsemöte idag. Måste säga att saker och ting blir bara bättre och bättre och jag kan lova att denna säsong blir händelserik på alla sätt och vis. Inte bara på isen utan också runt omkring. Flera saker som var under den förra styrelsens tid, kommer att ändras och förändras till det bättre. Det är viktigt att påpeka så att medlemmarna vet att VHS styrelse arbetar hårt för att alla skall trivas i ABB - arena med allt vad som kommer därtill.
Väl mött i "Rockis".

Inga kommentarer: