fredag 5 december 2008

Styrelsen arbetar hårt.


Har varit jävligt dålig med uppdateringar på senaste tiden. Mycket händer runt om som gör att allting annat hamnar i skymundan. VIK spelade dock en underbar hockey i Söndags hemma mot Läjkers. Som en liten kuriosa så uppfylldes samtliga fyra krav på VIK som jag ställde i mitt senaste inlägg. Jag vet att VIK kan spela bra hockey, det har jag vetat sen länge. VIK har visat det och bör visa det fler gånger. Som supporter känner man en oerhörd frustration när grabbarna inte lirar så som dom kan lira. I Söndags uppvisade dem ett gediget register av kämparglöd, uppoffringar, moral och lojalitet. Passningarna satt oftast där dem skulle, tacklingarna var hårda och precisa och Växjö hade inte mycket att sätta emot.


På Söndag kommer Mora på besök. Hoppas på en likartad uppvisning från de gulsvarta. Vi är på gång nu, den negativa trenden borde försvinna snart...


För VIKsupports medlemmar kan jag upplysa er om saker som styrelsen arbetar med just nu.

* Storsamling den 27/12 - VIK - Bofors.
Alternativ har bollats fram och tillbaka och det slutgiltiga beslutet om var, när och hur kommer upp inom kort i ABB - arena.

*Nya souvenirer.
En ny hallsduk är på ingång. Var tänkt innan jul men diverse komplikationer har försenat den. En ny Hallsduk är dock på G. Håll korpgluggarna öppna.

*Jippo med Ola och hans souvenirshop.
Var planerat redan innan säsongen men är på tapeten igen. Meningen är att Ola ska rea ut lite souvenirer till schysst pris till oss medlemmar. Ett bra initiativ. Måste bli fart på souvenirsidan. Hur och när detta skall genomföras diskuteras fortfarande.
*Bussresor.
Planerade resor i mellandagarna. Dock bara på diskussionsplanet. Info inom kort via VIK Hockey supports reseansvarig.
Litet axplock av det som VHS i dagarna arbetar med. Som medlem kan det vara svårt att få en inblick i styrelsens arbete och kan därmed också få illusionen om att inget görs på supportfronten. Många bollar är i luften, samtidigt förs kontinuerliga möten med Anders Eklund och VHS ordförande Joacim Sjödal där saker tas upp som rör oss supportrar eller VIK som klubb. Ni som har funderingar eller frågor till Anders Eklund uppmanas därför att på forumets VIK hockey supportdel pränta ner dessa så tar Sjödal upp det med Eklund när de ses. Alternativt kontakta Sjödal eller någon annan i styrelsen om frågor rörande medlemskap, resor, tifon bland annat.

Den nya styrelsen är full av idérikedom, passion och vilja - medlemmarna är dess ryggrad och utan supportrarna faller allt. Tillsammans tar vi oss vidare mot drömmen, att se VIK gå upp igen.

Inga kommentarer: