fredag 26 december 2008

12dagars hockey abstinens är över

Uppehållet närmar sig sitt slut. 18 timmar till supportsamling i ABB - arenas bistro, 21 timmar till nedsläpp. Det är 12 dagar sen VIK åkte på en propp i Huddinges iskalla islada, 12 dagar av hockeyabstinens men också 12 dagar av eftertanke och försök till att på något sätt påbörja en nystart. Jag hoppas att VIK får en nystart, att uppehållets första match inte fortsätter i de saggiga träskmarker till spel som varit VIKs signum under hela hösten.

Jag hoppas också att RS åter igen fylls av glada entusiaster som vill sjunga fram stadens stolthet. Det behövs, inte bara för våran egen heders skull inför Bossebäver som lyckats gräva fram 200 pers under trädstammarna inför denna match, utan också för grabbarna på isens skull. Att dom känner att dom har vårat stöd, no mather wath. Det är viktigt.

Detta är också bloggens första inlägg på 10 dagar. Ett ofrivilligt jullov vill jag säga med ett statligt nät som inte går att lita på men också en finanskris som gör sig påmind och vill äta en i sömnen.
Imorgon gömmer vi undan alla vardagliga plikter, vandrar ner till bistron med ett leende på läpparna, dricker, sjunger och hoppar fram vårat VIK till seger över skogsfolket.

1 kommentar:

Bofors sa...

sköna drömmar hoppas att dom inte infrias jag tror att (och hoppas att BIK vinner med 300 på läktaren)bara att Näslund är klar betyder masor för oss
Mvh Richard