onsdag 3 september 2008

Träning dag före Mora












Kul att ni varit med hela vägen och röstat. Med en dag kvar av röstningen konstaterar jag att de flesta inte ser några problem med att häckla Janne Huokko för hans fritidsintressen. Det blir en intressant vinter.


____________________________________________
Det låg en koncentrerad elektrisk laddning över ABB - arenas nyspolade is när VIK Hockey hade träning idag. Grabbarna verkade fokuserade och målmedvetna vilket ledde till att tempot på träningen höll hög klass. Samtliga tränare var på plats. Peter Popovic, Lars Ivarsson och Johan Tornberg instruerade grabbarn och peppade dem genom de intensiva övningarna. För mig på sidan av var det bara att luta sig tillbaka och njuta av den optimism och spelglädje som förmedlades ute på isen.

Innan övriga spelare äntrade planen hade Bohman och Holmström en egen träning. Utvalda spelare ur truppen, bland annat Kalle Ollsson och Mickis Backlund, var med tillsammans med målvaktstränaren och körde hårt med Bohman/Holmström.
Värt att notera. Johan Tornbergs kepps. Mycket snygg.
Mora kommer få det svettigt imorgon. VIK har många bra spelare som kan kliva fram och avgöra en match. På träningen bjöds det även på en hel del snygga mål, fina passningsspel och läckra dragningar. VIK är heta iår. Det märker vi av inte bara från laget, utan också från supportrarna och övriga aktörer runt omkring laget. Pratar man med klubbledningen är dem munternt optimistiska och drömmer sig frammåt mot en fantastisk säsong. Det ser onekligen mycket intressant ut.


Inga kommentarer: