tisdag 16 september 2008

Äntligen börjar det.


Imorgon smäller det. Årets upplaga av hockeyallsvenskan sätter igång med en borta match mot Nybro vikings. Det känns skönt att det här äntligen blir av. Efter en lång sommar av längtan och väntan så känner man sig rejält taggad. Under sommarhalvåret har mycket hunnit hända. Vi kan ju summera lite.


* VHS - styrelse byts ut.

VIK Hockey supports styrelse byts ut till en yngre och hungrigare variant. Stor respekt endå till P - bring, Annika och Shiftis som hållit på så länge. Måste ha varit i minst tio år. I tio år har VHS bussarna rullat under P - brings styre. Det måste endå nämnas.


* Supervärvningar.

Rohlin och pojkarna drar ut sitt ess ur rockärmen och spelar ut dem större grabbarna. Ledsen Leksand, sorry Malmö - men Per Ahlbrant valde VIK. De andra värvningarna är knappast sämre.


* Närmare och intimare sammarbete mellan VHS och VIK.

Att gå upp på kansliet är som att känna sig hemma. Eklund har tagit emot oss med öppna armar och tillsammans har vi arbetat fram olika ståndpunkter som gagnar både support och VIK. Att vi nu också får ta del i vaktfrågan genom diskussion är också en sak att applådera.


* Tifo och researragemang.

Under sommaren har det sytts och målats flitigt under stora läktaren. GSU och övriga support har arbetat många, många timmar med att planera de tifon som skall pynta sektion S under allsvenskans gång. En eldsjäl att hylla är Mr gulsvartlifestyle vars idé rikedom är fantastisk.

Resor har också planerats och det blir fler resor i år än förra året. Ett nytt inslag i researragemangen är pubresorna. Första träningsmatchen mot Bosse borta var en sådan resa. Den var mycket lyckad och alla hade det grymt kul - oavsett vad tidningarna skriver.


* Ny supporterpub.

I gammla Vip - lokalen kommer det nu att finnas en supporterpub. Alla som är medlemmar i VIK hockey support får tillträde dit. Premiär på puben är nu på söndag i första hemma matchen mot Almtuna. Klockan 14 drar det igång med trubadur, ölservering och en och en annan överraskning om jag inte minns fel. Ni är alla hjärtligt välkomna.


Bloggen tackar alla som hittat hit och önskar er alla en trevlig vinter.

Forza VIK.

Inga kommentarer: